Despre noi

verbita-truck-showroom-iveco
Inaugurarea reprezentanței IVECO  și a service-ului de camioane are o semnificație deosebită și este un reper important în portofoliului companiei Verbiță. Dacă până acum eram obișnuiți ca în momentul în care auzim de numele firmei, să ne gândim automat la consacratele mărci Dacia și Renault, începând de astăzi ni se prilejuiește la toți ocazia să ne gândim și la alte mărci din industria auto ca făcând parte din complexul Verbiță, cum ar fi marca IVECO cea mai renumită gamă de vehicule grele.
Pornind de la nevoile actuale ale pieței, Sc Verbiță Srl și-a dorit diversificarea serviciilor pe care le pune la dispoziția clienților și astfel ca în prezent devine dealer și reparator autorizat IVECO. Prin acest lucru se va construi o unitate profitabilă pe termen lung care va duce la creșterea vânzărilor auto de vehicule grele și la realizarea unei cifre de afaceri considerabile din activități de service și vânzarea de piese.
Odată cu noua investiție, clienții beneficiază în această locație de toate serviciile integrate pe care Verbiță Truck le oferă: vânzări de vehicule comerciale noi, vânzări piese originale marca IVECO, accesorii și lubrifianți, service mecanică pentru camioane și autoutilitare, service remorci și semiremorci, tinichigerie și vopsitorie, vulcanizare, electrică și diagnoză specializată, tahografe, service mobil, stație ITP, spălătorie auto.

Misiunea  service-ului Verbiță Truck este de a limita timpul de staționare a vehiculelor, deoarece acest lucru nu aduce profit și în același timp așteptarea celui care aduce vehiculul în service trebuie să fie cât mai plăcuta. Acest lucru înseamnă reparații exacte, rapide, de calitate, într-un mediu prietenos.

Obiectivul  afacerii este de a fi alături de business-urile dinamice, asigurându-le mișcarea continuă a vehiculelor și a utilajelor de construcții pe care le folosesc și de a le oferi pachete complexe de beneficii care să le raspunda nevoilor.