Showroom

Noul Daily furgon. Pune-l la treabă

14141631397_91611d940d_k

Combinând capacitatea mare de transport şi productivitatea maximă, robustul dar agilul, puternicul dar economicul Daily furgon oferă raspunsul tuturor problemelor tale de transport.

Campion al fiabilitaţii si robusteţii, Noul Daily furgon este uşor de manevrat în traficul urban şi asigură deplasări rapide pe distanţe mari. Toate acestea se traduc într-o adevarată super productivitate.

Noul Daily furgon este echipat să facă faţă tutuor tipurilor de drum sau misiuni într-o manieră prietenoasă cu mediul şi eficientă din punct de vedere al costurilor – având 9 versiuni de motorizare (de la 110 la 205 CP), cea mai acoperitoare gamă de mase maxime autorizate (de la 3,3 la 7,2 tone), şi o capacitate de încărcare de până la 4,3 tone cea mai mare pentru clasa sa.

Noul Daily autoșasiu: face ca sarcinile grele să pară ușoare

14104246208_d7469b4fa5_k

Rezistența unui vehicul industrial cu manevrabilitatea unui furgon :
Noul Daily autoșasiu este imbatabil în muncile pe șantierele de construcții, este agil și rapid în oraș. Disponibil în configurații cu roată spate simplă sau cu roți jumelate este proiectat și realizat pentru munci grele. Este soluția ideală pentru carosări cu platforme fixe sau basculabile, caroserii izoterme și aplicații speciale, cum ar fi, servicii municipale, ambulanțe sau vehicule recreaționale.

Eurocargo: camionul cel mai potrivit pentru orice utilizare

20323496794_4faa8773ca_k

Eurocargo: camionul cel mai potrivit pentru orice utilizare – graţie unui proiect răsunător, manevrabilităţii excelente şi gamei de neegalat.
Cu Eurocargo, Iveco oferă clienţilor săi şi carosierilor un vehicul personalizat pentru orice nevoie de transport în segmentul vehiculelor comerciale medii. Secretul succesului modelului Eurocargo constă în versatilitatea sa:
– este uşor de condus chiar şi în centrele oraşelor, datorită cabinei compacte, a unghiului de bracare foarte generos (52 grade) şi a razei de virare foarte strânse (începând de la doar 11 m între borduri);

– în acelaşi timp, oferă performanţe excelente în timpul călătoriilor lungi sau în misiunile dificile (până la 300 CP putere şi 1.050 Nm cuplu motor).

Stralis: o echipă în serviciul afacerii tale

ivecostralis

Stralis a fost conceput pentru profesioniştii din transporturi oferind o gamă largă de versiuni şi fiind capabil să abordeze toate misiunile în cel mai eficient mod.
Filozofia Stralis este exprimată în două principii: atenţie pentru afacerea clientului, prin urmare productivitate maximă şi atenţie pentru siguranţa şi bunăstarea şoferului, prin urmare cabine spaţioase, scaune şi cuşete confortabile, comenzi ergonomice şi înaltă calitate a vieţii la bord.
Toate acestea fac din Stralis, în versiunile autotractor şi autoşasiu, cel mai potrivit vehicul comercial perfect pentru transport internaţional dar şi pentru distribuţia încărcăturilor mari.

Productivitate şi siguranţă chiar şi în condiţii extreme


8005591053_eb5b1d8b4e_k

Vehiculele din gama Trakker oferă clienţilor cel mai bun design funcţional, cu scopul de a optimiza performanţa şi fiabilitatea.
Trakker este proiectat pentru a lucra în orice climat şi pe orice tip de teren – de la drumuri grele, neamenajate, la condiţii extreme off-road – în condiţii de confort, siguranţă şi productivitate maxime.
Datorită caracteristicilor sale şi a gamei largi, Trakker este cel mai potrivit vehicul pentru orice misiune:
– transportul agregatelor (basculante),
– transportul de beton (malaxoare de beton),
– întreţinerea drumurilor,
– şi încărcături excepţionale.
Caracteristicile tehnice ale Trakker-ului de mobilitate şi robusteţe îl fac, de assemenea, alegerea preferată pentru vehiculele pentru situaţii de urgenţă pentru pompieri, protecţie civilă şi de apărare.